Najbolji vatrogasni turnir u gradu osvojila ekipa iz Petrovine

23.11.2015. U organizaciji DVD-a Cvetković protekle subote u sportskoj dvorani Srednje škole Jastrebarsko odigran je memorijalni vatrogasni malonogometni turnir "Darijo Kličković

Sedmi po redu memorijalni vatrogasni malonogometni turnir Darijo Kličković obilježio je vrhunski nogomet i dobro raspoloženje. Zasluga je to vrijednih članova DVD-a Cvetković, ali i svih dobrovoljnih vatrogasaca koji iz godine u godinu, sudjelovanjem daju veliki doprinos da ovaj turnir ponosno nosi titulu najboljeg vatrogasnog turnira u gradu Jastrebarskom.
Ovaj vatrogasni malonogometni turnir posvećen je tragično preminulom članu DVD-a Cvetković Dariju Kličkoviću, inače dočasniku i instruktoru Hrvatske vojske kojeg njegovi prijatelji nisu zaboravili.
Turnir je kao i svake godine izuzetno dobro posjećen, te je i ove godine potrajao od ranih jutarnjih do kasnih večernjih sati. Naime, na turniru je nastupilo 15 ekipa dobrovoljnih vatrogasnih društava i ekipa SBO Slunj - kolege pokojnog Darija koji svake godine, u spomen Dariju, nastupaju na turniru. Ove godine nastupile su ekipe: DVD-a Goli vrh, Gornji Desinec Gornji Desinec 2, Kaštel Gomilica, Plešivica, Čeglji, Bobovec, Domagović, SBO Slunj, DVD Petrovina, Jastrebarsko, Čabdin, Volavje, Stankovo, Desno Trebarjevo te ekipa domaćina DVD-a Cvetković.
Nakon uzbudljivih i rezultatski neizvjesnih utakmica, u finalu su se susrele ekipe DVD–a Plešivica i DVD-a Petrovina koja je ove godine zasluženo ponijela titulu najboljih. Treće mjesto osvojila je druga ekipa DVD-a Gornji Desinec, pobjedom protiv Domagovića.
Zanimljivu revijalnu nogometnu utakmicu, u kojoj je rezultat najmanje bio bitan, odigrale su pripadnice ljepšeg spola DVD-a Cvetković i DVD-a Čeglji, koje su na ovaj način dale veliki doprinosu dobrom raspoloženju prisutnih.
Najboljim igračem turnira proglašen je Tomislav Ivančić, član ekipe DVD-a Plešivica, a pehar za najboljeg vratara (titula koju na ovom turniru nitko ne može osvojiti), tradicionalno je i ove godine dodijeljena sinovima pokojnog Darija, Matiji i Dominiku. Pobjednik turnira DVD Petrovina primila je prijelazni pehar u vlasništvo na godinu dana.
Turnir koji se održao pod pokroviteljstvom Grada Jastrebarskog pratilo je oko 300 gledatelja, a samu priredbu uveličale su svojim nastupom i Svetojanske mažoretkinje, te gradonačelnik Jastrebarskog, Zvonimir Novosel, i njegovi zamjenici, Stiše Bučar i Domagoj Šlat.
U sklopu turnira članovi DVD-a Cvetković i Darijevi kolege iz SBO Slunj, položili su cvijeće i zapalili svijeće na grobu Darija Kličkovića, a prije dodjele nagrade najboljima, održana je minuta šutnje u čast Dariju.
"Hvala svima! Gradu Jastrebarskom na pokroviteljstvu, uzvanicima, ekipama, kolegama vatrogascima te svima onima koji su na bilo koji način pomogli u realiziranju ove priredbe, pozitivnog vatrogasnog ozračja i sportskog ugođaja! ’’, poručili su organizatori
DVD Cvetković koji se nadaju da će i sljedećih godina biti u mogućnosti nastaviti tradiciju održavanja turnira i sjećanje na Darija Kličkovića.
I.B.

TAGOVI | DVD Cvetković

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!