Naslov prvaka za "Kokot agro"

18.06.2018. U subotu je u Dragovanščaku završilo 18. izdanje malonogometne lige Prigorje 2018.

U polufinalmin susretima lanjski pobjednik MNK Goli Vrh lagano je došao do pobjede nad mladom ekipom Nikhofa pobijedivši rezultatom 6-1. U drugom polufinalu ekipa KOKOT-AGRO  bila je bolja od pobjednika i osvajača kupa MNL NS Jastrebarsko rezultatom 3-0.

U utakmici za treće mjesto igrači Nikhofa pobijedili su MNK G.Zdenčinu reultatom 5-4, Finalna utakmica bila je taktičko nadmudrivanje dvije iskusne ekipe. Tvrda utakmica s dosta šansi na obje strane ali zgoditaka nije bilo i utakmica završava 0-0.
U izvođenju sedmerca za dobivanje pobjednika sretniji/spretniji bili su igrači KOKOT AGRA i zasluženo pobijedili rezultatom 3-2.

Najbolji igrač ovogodišnje lige bio je igrač KOKOT AGRA  Karlo Braje, najbolji golman je  Ivan Podgorščak, također iz ekipe Kokot agra, a najbolji strijelac s 5 postignutih zgoditaka bio je Dominik Holetić iz ekipe MNK Gornja Zdenčina.

Domaćin se zahvaljuje sucima Kramariću, Školjaku, Grdakopviću i Priselcu na odlično obavljenom suđenju, te svim ekipama i gledateljima na posjeti.

N.K.

TAGOVI | MNK Prigorac

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!