Nastavak besplatnog nordijskog hodanja u parku

18.09.2019. Krajem ljeta tradicionalno započinje nastavak provođenja sportsko rekreacijske aktivnosti " Besplatno Nordijsko hodanje u Parku"

Ova popularna aktivnost namijenjena je prvenstveno kao tjelesan aktivnost osoba treće životne dobi, a u Jastrebarskom su je prepoznale osobe svih starosnih kategorija.
Zahvaljujući potpori Grada Jastrebarskog i Zagrebačke županije omogućeno je da se tri puta tjedno, u Perivoju dvorca Erdody aktivno rekreira i vježba pod stručnim vodstvom licenciranih voditelja Nordijskog hodanja.
U društvu voditelja protekli vikend su dvadesetak jaskanskih hodača posjetilo je susjedni Samobor, gdje se održavao 1. Festival Nordijskog hodanja i pješačenja „U susret zdravlju“.
Društvo za sport i rekreaciju „Jastreb extreme“, poziva sve zainteresirane da se priključe u provođenju ovog programa. Termini održavanja ove aktivnosti su, ponedjeljak, srijeda i petak od 18:30 do 19:30 sati. Vježbanje svaki put započinje ispred Žitnice u Perivoju Erdody, a ponedjeljkom i petkom hodači osim u Parku hodaju i po ulicama grada Jastrebarsko, srijeda je rezervirana samo za aktivnost u samom Perivoju dvorca Erdody.
Svi novi zainteresirani mogu se pridružiti ovoj aktivnosti svaki ponedjeljak, srijedu ili petak u navedenom vremenu. Organizatori osiguravaju svima koji nemaju svu potrebnu opremu.
Mladen Budinšćak

TAGOVI | Jastreb extreme

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!