Nastavlja se besplatno Nordijsko hodanje u Parku

06.09.2018. Projekt Aktivan život – Aktivna zajednica u sklopu kojega djeluje sportsko rekreacijska aktivnost "Besplatno Nordijsko hodanje u Parku" nastavljeno je početkom mjeseca rujna

Zahvaljujući potpori gradske Sportske zajednice, Grada Jastrebarskog i Zagrebačke županije omogućeno je da se  tri puta tjedno, u Perivoju dvorca Erdödy aktivno rekreira i vježba pod stručnim vodstvom licenciranih voditelja Nordijskog hodanja.

Društvo za sport i rekreaciju „Jastreb extreme“, poziva sve zainteresirane da se priključe u provođenju ovog programa. Termini održavanja ove aktivnosti su, ponedjeljak, srijeda i petak od 18:30 do 19:30 sati. Vježbanje svaki put započinje ispred Žitnice u Perivoju Erdödy, a ponedjeljkom i petkom hodači osim u Parku hodaju i po ulicama grada Jastrebarsko, srijeda je rezervirana samo za aktivnost u samom Perivoju dvorca Erdödy.
Svi novi zainteresirani mogu se pridružiti ovoj aktivnosti svaki ponedjeljak, srijedu ili petak u navedenom vremenu. Organizatori osiguravaju svima koji nemaju potrebnu opremu.

M.B.

TAGOVI | Jastreb extreme

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!