Noa Kelc treći u Zimskoj ligi

25.02.2019. Treću godinu za redom, tijekom zimskih mjeseci održava se Zimska liga u orijentacijskom trčanju


U organizaciji Sportske udruge Izohipsa održano je ukupno 10 kola lige, a od Jelenaša najuspješniji je bio Noa Kelc s ukupnim trećim mjestom u M18 kategoriji.

U nedjelju 10. veljače održano je proglašenje pobjednika kupova Hrvatske u orijentacijskom trčanju i to u sklopu našeg indoor natjecanja O-PMF 2019. To je ujedno bilo i prvo orijentacijsko natjecanje ove godine, već tradicionalno u organizaciji Orijentacijskog kluba Jelen iz Jastrebarskog. Na samom natjecanju nastupilo je rekordnih 140 natjecatelja iz Hrvatske, Velike Britanije i Srbije, a proglašenju pobjednika kupova pridružilo se još nekoliko desetaka orijentacista.

U klupskom poretku OK Jelen popeo se na sedmo mjesto u Kupu Hrvatske, a brončanom medaljom zasjala je Ana Beblek u disciplini precizne orijentacije. 

Dva tjedna kasnije u Varaždinu su održana dva indoor natjecanja, koja su zajedno s našim natjecanjem s PMF-a bodovana za Hrvatski indoor kup. Najuspješnija je bila Ana Beblek s pobjedom i drugim mjestom, što joj je osiguralo ukupnu pobjedu. Ivan Šeperić-Grdiša osvojio je broncu, a Daniel Fabijanić četvrto mjesto. Miran Košćica zauzeo je šesto mjesto, a Noa Kelc deseto.

Sljedeće natjecanje, 15. Nenina utrka, OK Jelen organizira za mjesec dana u Gornjem Izimju, a to će ujedno biti i prvo Kup natjecanje ove sezone.
Ivan Šeperić-Grdiša

TAGOVI | OK Jelen

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!