Nogometni suci pripravnici uspješni na testiranju

07.12.2015. U prostorijama Nogometnog središta Jastrebarsko, protekle subote održano je pismeno i usmeno testiranje 15 kandidata, u sklopu tečaja za zvanje "Nogometni sudac pripravnik"

Komisija za provedbu testiranja u sastavu Ivan Košutić - predsjednik komisije sudaca Nogometnog saveza Zagrebačke županije, Željko Grdaković - predsjednik komisije sudaca NS Jastrebarsko i Ivan Batušić - predsjednik sudaca NS Jastrebarsko, proveli su usmeno i pismeno testiranje svih 15 kandidata. Naime, tečaj u organizaciji Komisije nogometnih sudaca Nogometnog središta Jastrebarsko započeo je 18. studenog, a predavanja o pravilima nogometne igre održavana su, u večernjim satima, kroz protekla dva tjedna.
Na testiranju koje je trajalo oko 4 sata svi kandidati pokazali su više nego dobro znanje iz pravila nogometne igre, te će tako na proljeće biti delegirani od strane povjerenika za suđenje na utakmice mladeži, kako bi odradili i praktični dio i nakon toga stekli zvanje Nogometni sudac. Za kraj, zanimljivo je da su od 15 kandidata čak 3 pripadnice nježnijeg spola, što potvrđuje činjenicu da je sve više hrabrih djevojaka koje se počinju baviti ovim zanimanjem.
I.K.

TAGOVI | Nogometno središte Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!