Nordijski hodači na izletu u Karlovac

20.04.2017. U sklopu aktivnosti "Besplatno Nordijsko hodanje u Parku" koje provodi Društvo za sport i rekreaciju Jastreb extreme organizirao je za tridesetak polaznika izlet na 25. hodanjem k zdravlju u Karlovac

Domaćini ove manifestacije su bili planinarsko društvo Dubovac i udruga Dodir prirode koja u Karlovcu provodi Školu trčanja i Nordijskog hodanja. U sklopu same manifestacije organiziran je bio planinarski pohod u tri dužine staze. 

Naši jaskanci su obišli stazu pohoda u dužini od 7,5km, dok su neki i nastupili na trail utrci 1. Kalvarija Trail, također organiziranoj u sklopu te prigode. Cilj trail utrke i pohoda bio je kod planinarskog doma na Kalvariji, gdje je bilo organizirano druženje i zabava uz muziku.

Ovaj izlet uz sportsko rekreacijski pohod i utrku poslužio je za još bolje povezivanje sa udrugama iz Karlovca i okolice, te dogovore za neka nova druženja i pohode. Ovaj izlet kao i cijeli program "Besplatno Nordijsko hodanje u Parku" provodi se uz financiranje Grada Jastrebarskog i Sportske zajednice grada.
Mladen Budinšćak

TAGOVI | Jastreb extreme

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!