Novi dresovi za kadete NK Jaske

23.08.2017. Zahvaljujući donaciji dobrih ljudi i prijatelja NK Jaske, kadetska momčad u novoj sezoni igrat će u novim dresovima

Igrači kadetetske momčadi: GORE:Viktor Šimanović (trener),Toni Božić,Kristijan Kurpes,Dorijan Rodić,Filip Mataušić,Teo Mataušić,Tomi Kopić,Matteo Magđinski,Luka Vučina,Marko Brajak,Kruno Franjević,Mark Krcivoj DOLJE:Marko Šimunović,Lovro Bubanović,Karlo Hlebić,Petar Matić,Luka Klemenić,Valentino Rubes,Marin Benko,Luka Šeperić,Tin Borovec NEDOSTAJU:Patrik Novosel,Leonardo Novosel,Niko Pavelić,Maks Radošević,Patrik Cipovec


Na inicijativu Zorana Magđinskog čiji sinovi igraju u mladim momčadima NK Jaske, nekolicina prijatelja kluba koji rade u Njemačkoj odlučila je donirati komplet dresova za kadetsku momčad.

U želji da pomognu klubu u akciju su se uključili Željko Dragović, Željko Pustaj, Valentino Dugić, Zvonimir Mike  Pintur, Zoran Magđinski i Tomislav Lacković. Donacija je ovih dana predana mladim igračima koji su izuzetno toplo pozdravili svoje donatore i napravili nekoliko zajedničkih fotografija. Predsjednik kluba Alen Vučina posebno je zahvalio donatorima i naglasio kako NK Jaska ima preko 200 mladih igrača, pa je svaka donacija opreme itekako dobro došla. 

Nije to sve, rekao nam je prilikom predaje dresova Željko Dragović. Naime, uskoro će nove dresove dobiti i mlađi pioniri zahvaljujući ovim dobrim ljudima. Nadamo se da će ova vijest imati odjeka i kod ostalih prijatelja NK Jaske koji bi mogli pomoći ponekom donacijom opreme za mlade igrače koji u natjecanjima postižu odlične rezultate.
I.K.

TAGOVI | NK Jaska

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!