Odigran prvi pozivni turnir Stolnoteniskog kluba Jastreb

03.08.2015. Novo osnovani stolnoteniski klub Jastreb organizirao je u subotu 1. Kolovoza svoj prvi pozivni turnir na kojem je sudjelovalo preko 30 natjecatelja

Na slici: Gusak, Kavur, Konečni, Rodic, Frkonja, Tomac, Bobinski, Ger

U Jastrebarskom je nedavno osnovan novi Stolnoteniski klub "Jastreb" Jastrebarsko na čijem je čelu Roman Rodić, njegov zamjenik je Dražen Gerl, a tajnik je Nenad Bobinski. 

Motivirani nedostatkom prostora i rekvizita za rekreativno igranje stolnog tenisa odlučili smo osnovati klub, rekao nam je predsjednik Roman Rodić. Imamo i dobru suradnju s postojećim klubom STK Jaska koji ima problem nedostatka termina za treninge u ljetnom periodu, pa ćemo im omogućiti korištenje našeg prostora, dodaje Rodić. 

Novoosnovani klub Jastreb trenutno koristi prostor objekta Venera na adresi Tresnjevka 57. Nabavili su dva nova profesionalna stola i jedan rabljeni.
Protekle subote 1. kolovoza odigrali su i prvi pozivni turnir "Jaska open" na kojem je sudjelovalo 27 natjecatelja i 5 natjecateljki s područja Zagreba, Samobora i Jaske.

Pobjednik glavnog turnira je Radovan Kavur, a najbolji jaskanski stolnotenisač Lovro Tomac bio je drugi izgubivši u finalu 3:2, uz napomenu da nije, kod rezultata 2:1, iskoristio 3 meč lopte. Treće mjesto s Hari Gusakom iz Zagreba (koji je čudnim načinom igranja iznenadio našu Mirelu Crnilo) podijelio je Jaskanac Ivica Konečni. Pobjednik utješnog dijela turnira je Jaskanac Filip Frkonja. Do kraja godine u klubu planiraju organizirati još jedan otvoreni turnir, ali i ekipni turnir na sličan način kako je organiziran turnir ulica u malom nogometu.
I.K.

TAGOVI | STK Jastreb

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!