Odigrano ekipno brzopotezno šahovsko prvenstvo Zagrebačke županije

02.12.2015. U subotu 28. studenoga u organizaciji Šahovskog kluba Jaska i Šahovskog saveza Zagrebačke županije, u lijepom prostoru Vinske kuće Jana u Prodin Dolu, odigrano je 8.ekipno šahovsko brzopotezno prvenstvo Zagrebačke županije

To je već sedmi put uzastopce da je prvenstvo zbog odlične organizacije dodijeljeno Jaski. Turnir, na kojem je sudjelovalo 8 županijskih šahovskih klubova s 40 igrača, otvorio je predsjednik županijskog saveza Željko Kiseljak. Nakon zanimljivih borbi najuspješniji su bili igrači Poleta iz Buševca s osvojenih 13 bodova, drugo mjesto osvojila je Sveta Nedelja s 12, a treće PIK Vrbovec s 9 bodova. 

Jaska, za koju su nastupili Deriš, Rudić, Cvetko, Jovićević i Žepić, zauzela je na ovom jakom turniru 6. mjesto s 4 osvojena boda. Turnir je autoritativno vodio i sudio Zlatko Lončarić.

Na kraju natjecanja zamjenik gradonačelnika Stipe Bučar dodijelio je pehare najuspješnijim ekipama, a sve ekipe dobile su i prigodne poklone Poljoprivrednog gospodarstva Šember. Nakon završetka turnira priređen je domjenak za sve sudionike.
Mladen Lončarić

TAGOVI | Šahovski klub Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!