Odličan start jaskanskih stolnotenisačica

13.10.2017. Seniorska ženska ekipa STK Jaska s uspjehom je startala u novu sezonu 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za žene, a dečki su na gostovanju u Velikoj Gorici nakon velike borbe ipak izgubili

Jaskanske stolnotenisačice na gostovanju u Ogulinu deklasirale su domaću, ove sezone pojačanu ekipu STK Klek maksimalnim rezultatom 4:0. Nakon vrlo brzog vodstva Jaskanki od 2:0 uslijedila su dva potpuno izjednačena susreta od kojih je onaj u paru osim potpune rezultatske neizvjesnosti ponudio pravu atrakciju u igri koja je u odlučujućem, petom setu pri rezultatu 8:7 za jaskanski par kulminirala podizanjem i dugotrajnim pljeskom gledaoca kao nagradom za silnu požrtvovnost igračica, najljepši i najduži poen dana. Pobjedu ekipi donijele su Martina Jukić, Mirela Crnilo i Sara Sušac sa po jednom pojedinačnom pobjedom te izrazito borbeni par Jukić-Crnilo kojem je to bio prvi zajednički nastup. U sljedećem kolu STK Jaska gostuje u Krku gdje će ih u derbiju kola, a vjerojatno i prvenstva ugostiti STK Malinska.

Stolnotenisači STK Jaska startali su u novu sezonu natjecanja 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za muške gostovanjem kod STK Velika Gorica-Stanfar. Kako su prošle godine oba susreta pripala Jaskancima, domaćin je utakmici pristupio sa velikim ambicijama pritom okupivši velik broj navijača, a sve u cilju da ove sezone dođe do pobjede. Iako su Goričani slovili za apsolutnog favorita u ovom susretu, oslabljeni Jaskanci bili su ti koji su propuštali sjajne prilike za veliku pobjedu. Lovro Tomac, a posebno Matej Jelić bili su blizu toga da osiguraju STK Jaska četvrtu pobjedu ali nisu uspjeli, pa je domaćin na kraju mogao proslaviti važnu pobjedu rezultatom 4:3. U slijedećem kolu Jaskanci na domaćem terenu dočekuju STK Zabok.
Boris Crnilo

TAGOVI | STK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!