Odličan vikend jaskanskih stolnotenisača

17.03.2018. Rezultatski odličan vikend imale su obje seniorske ekipe STK Jaska koje se natječu u natjecanju 1. Hrvatske stolnoteniske lige

Ženska ekipa u sjajnom izdanju dočekala je izravne konkurente u borbi za vrh poretka, vrlo kvalitetne ekipe STK Sveti Jakov Jadranovo i STK Crikvenica. U prvom susretu dana jaskanke su furioznom nastupu potpuno zasjenile ekipu iz Jadranova pobijedivši maksimalnim rezultatom 4:3 uz po jednu pobjedu Martine Jukić, Sare Sušac, Mirele Crnilo i para Jukić-Sušac. Drugi susret bio je ujedno i derbi s obzirom na činjenicu da je STK Crikvenica bila drugoplasirana, a domaća ekipa trećeplasirana u poretku lige. Jaskanke su i tom susretu demonstrirale izvrsnu igru i zasluženo svladale gošće iz Crikvenice visokim rezultatom 4:1 i na taj način stigle do prve pobjede u međusobnim susretima ove dvije ekipe od kad se natječu u ovom rangu natjecanja. U pobjedi domaćina sudjelovale su Sara Sušac sa dvije, Mirela Crnilo s jednom pobjedom te par Jukić-Sušac. Na taj način jasno je da nakon što je STK Malinska uvjerljivo osigurala 1. mjesto preostaje u zadnja dva kola borba trenutno izjednačenih suparnika STK Crikvenica, STK Dugo Selo i STK Jaska za konačni poredak od drugog do četvrtog mjesta.
Djevojkama se pridružila i muška ekipa koja se je u potrazi za ključnim bodovima za opstanak u ligi s gostovanja u Fužinama kod STK Bajer i Rijeci kod STK Kvarner vratila sa punim plijenom i na taj način matematički osigurala opstanak. Pritom je ekipa bila vrlo uvjerljiva u prvom susretu dana svladavši u Fužinama STK Bajer sa 4:1, da bi potom u Rijeci bili još uvjerljiviji pobjedom protiv domaćina STK Kvarner maksimalnim rezultatom 4:0.
Boris Crnilo

TAGOVI | STK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!