Odlična igra jaskanskih stolnotenisača

07.11.2017. Nakon tri uzastopna poraza u prva tri kola 1. Hrvatske stolnoteniske lige za muške zapad, STK Jaska, prošle sezone drugoplasirana ekipa lige na domaćem je terenu ubilježila svoju prve ovosezonsku pobjedu

U prvom susretu dana jaskanska je ekipa minimalnim rezultatom 4:3 savladala ekipu STK Bajer iz Fužina pritom propustivši priliku za mnogo uvjerljiviju pobjedu. No u drugom susretu ekipa Jaske bila je uvjerljiva i na taj način upisala i drugu uzastopnu pobjedu pobijedivši ekipu STK Kvarner iz Rijeke sa visokih 4:1. U slijedećem kolu Jaskance očekuje novo dvostruko domaćinstvo u kojem će ugostiti ekipe STK Sveta Nedelja-Novaki i STK Samobor. 

Ženska ekipa STK Jaska u 4. je kolu 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za žene bila na uvijek teškom dvostrukom gostovanju u Jadranovu i Crikvenici otkud se je vratila sa pobjedom i porazom. U Jadranovu jaskanske su stolnotenisačice bile bolje od inače vrlo dobre ekipe STK Sveti Jakov Jadranovo pobijedivši ih rezultatom 4:2. Drugi susret dana odigran je u Crikvenici protiv povratnika iz Hrvatske Superlige STK Crikvenica, ekipe koja tradicionalno ne leži Jaskankama i koja je vrlo motivirano ušla u susret. Na kraju su domaće igračice zasluženo slavile visoku pobjedu rezultatom 4:1, a ekipi STK Jaska ostalo je samo žaliti za velikom propuštenom prilikom koja bi ih da je iskorištena vjerojatno stavila u pobjedničku poziciju. Jaskansku ekipu u slijedećem kolu očekuje dvostruko gostovanje u Samoboru i Svetoj Nedelji.

Boris Crnilo

TAGOVI | STK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!