Održan Jap Trail 2018

04.05.2018. U organizaciji Društva za sport i rekreaciju Jastreb extreme prošlu subotu održana je trail utrka pod nazivom Jap Trail 2018

Za uživanje u trčanju po stazama Žumberka i Samoborskog gorja prijavilo preko 300 natjecatelja iz pet europskih država. Organizatori su za natjecatelje pripremili staze u dvije dužine: Kratka staza u dužini od 16km i Duga staza u dužini od 30km.

 Najbolje na Kratkoj stazi u ženskoj konkurenciji su bile, prvoplasirana Gabrijela Šalković, ispred Maje Marukić i Nole Jandrečić. Na stazi iste dužine u muškoj konkurenciji najbolji je bio Matija Razum, ispred Marka Rajkovića i Petka Drakulića.

U muškoj konkurenciji na Dugoj stazi najbolji su bili Hrvoje Vlašić ispred Matije Čavraka i Ivana Goleca. Kod žena na Dugoj stazi najbolja je bila Jelena Sekelj ispred Petre Kulić i Mandice Grubišić. Isto tako održano je i ekipno natjecanje u trail trčanju, gdje je prvo mjesto osvojila ekipa pod nazivom Zbrda Zdola, ispred ekipe Nizak pritisak i ekipe Mahović running team.

Ova utrka je bila prvo kolo Kontinet Trail lige, a sljedeća utrka će se održati u 27. svibnja u Zagrebu pod nazivom Poniq trail 2018.

Mladen Budinšćak

TAGOVI | Jastreb extreme

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!