Održan najbrojniji Zimski kup!

04.12.2019. Protekle subote i nedjelje održan je treći po redu Zimski kup na kojem su ove godine nastupile 42. momčadi

U glavnom turniru je nastupilo 24 ekipa, u kategoriji mladeži 14 i u kategoriji veterana 4 ekipe. Sve utakmice su odigrane u dvorani Srednje škole, a u subotu je zbog broja momčadi turnir odigran i u Osnovnoj školi. U kategoriji prstića, prvo mjesto na turniru je osvojila momčad NK Jaska 2, ispred NK Jamnice i NK Jaske 1. U kategoriji limača, prvo mjesto na turniru je osvojila momčad NK Jaska 1, ispred NK Jamnice i NK Jaska 2.

U kategoriji veterana, prvo mjesto na turniru je osvojila momčad Izletište Milečki, ispred MNK Goli Vrh i NK Dinamo Okić.
U glavnom turniru,prvo mjesto je nakon izvođenja penala osvojila momčad Night club Colosseum, drugo ekipa Pimont, dok su treći bili MNK Gornja Zdenčina.
Najbolji igrač turnira i najbolji golman dolaze iz redova Night club Colosseum-a, te je najboljim igračem proglašen Muhamed Alghoul, najbolji golman je Ivan Povrženić, dok je najbolji strijelac igrač momčadi Rent-A-Car-Family Ivan Sokić.
Za pobjedničku momčad su nastupili: Povrženić, Maić, Matković, Bartoluci, Alghoul, L. Mravunac i M. Mravunac.

"Ovim putem zahvaljujemo članovima kluba NK Desinec, svim sponzorima i donatorima koji su omogućili održavanje našeg turnira Zimski kup", poručili su organizatori.

NKD

TAGOVI | NK Desinec

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!