Održana 13. Nenina utrka

25.05.2017. Naši orijentacisti bili su aktivni i protekli vikend organizirajući 13. Neninu utrku u Petrovini te sudjelovali na 37. Pokalu Zagreba održanom u Markuševcu Turpoljskom


U nedjelju je u Petrovini organizirana tradicionalna i memorijalna 13. Nenina utrka, natjecanje za Kup Hrvatske, koja je privukla respektabilnih 138 orijentacista. Od naših članova zapažene rezultate ostvarili su Daniel Stankovski zlatnom medaljom u seniorskoj kategoriji, te voditelj karlovačke podružnice kluba Marijan Bogović broncom u veteranskoj kategoriji. Josip Odžić i Željka Gajdek stigli su do osmog i četrnaestog mjesta i osvojili vrijedne bodove za klub.

Posebno hvala obitelji Novosel na podršci svih ovih godina te domaćinima DVD-u Petrovina na sveukupnoj pomoći oko organizacije natjecanja.

Samo dan ranije u Markuševcu Turopoljskom održano je još jedno Kup natjecanje u organizaciji OK Maksimir. Naši članovi Daniel Fabijanić i Marijan Bogović osvojili su zlatne medalje u seniorskoj odnosno veteranskoj kategoriji, dok su Dalibor Stankovski i Željka Gajdek bili peti odnosno četrnaesta.
Ivan šeperić-Grdiša

TAGOVI | OK Jelen

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!