Ove subote rekordan "Wine Trail&Run 2017."

18.08.2017. U subotu 19. kolovoza održava se Jaskanski Vinski treking pod nazivom "Wine Trail&Run 2017."

Ova jedinstvena međunarodna, izuzetno značajna i važna sportska manifestacija s turističkim obilježjem, okupit će rekordan broj, od preko petsto natjecatelja iz cijele Hrvatske, te Slovenije, Ausrije, Kanade, Luksemburga i Španjolske.
U sklopu ovog događanja jaskanski vinari će imati priliku prezentirati svoja vina, a mala seoska gospodarstva ugostiteljsku i turističku ponudu. Ove godine natjecatelji će imati priliku nastupiti u tri različite kategorije trail utrke: 8km, 15km i 22km. Utrka će se odvijati na području Parka prirode Žumberak-Samoborsko gorje, a start i cilj utrke je 19.08.2017. u 11:00h kod Lovačke kleti na Plešivičkim Poljanicama.
Ovoj manifestaciji svake godine potporu daju Grad Jastrebarsko, Sportska zajednica grada Jastrebarsko i Zajednica sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije, a kao vrlo dobrog promotora grada i okolice prepoznali su je Turistička zajednica grada Jastrebarsko i Turistička zajednica Zagrebačke županije. Želja organizatora Društva za sport i rekreaciju Jastreb extreme je da svi natjecatelji uz sportsko nadmetanje, uvijek sa ovakve utrke nose lijepa sjećanja i budu vrlo dobro upoznati sa krajem gdje se utrka održava.
M.B.

TAGOVI | Jastreb extreme

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!