Plenum klubova 2.HNL-a održan u Jastrebarskom

28.01.2015. Vodstvo Hrvatskog nogometnog saveza i predstavnici klubova 2. Hrvatske nogometne lige održali su 27. siječnja u Jastrebarskom plenarnu sjednicu klubova

Točno mjesec dana prije početka proljetnog dijela natjecanja klubova druge Hrvatske nogometne lige, na poziv direktora Kreator TV-a, vlasnika medijskih prava Druge HNL-a Jaskanca Davorina Štetnera, u  Princess centru u Jastrebarskom održana je plenarna sjednica Udruženja klubova 2. HNL-a. Sjednici su prisustvovali predstavnici klubova 2. HNL-a, osim Dugopolja, ali i sam vrh Hrvatskog nogometnog saveza, izvršni predsjednik HNS-a, Damir Vrbanović, voditeljica Odjela međunarodnih poslova i licenciranja pri HNS-u, Ivančica Sudac, direktor svih reprezentacija, Zorislav Srebrić, predsjednik Komisije nogometnih sudaca, Dušan Kukić, Povjerenik za suđenje, Ivan Košutić, član komisije Darko Cvitković, povjerenik natjecanja Druge HNL Ivica Šparavec, te disciplinski sudac HNS-a Krešimir Vlajčević.

U ime Grada Jastrebarskog sudionike je pozdravio zamjenik gradonačelnika, Stipe Bučar, koji im je zaželio dobrodošlicu u naš grad. Na sjednici su predstavnicima klubova pojašnjeni uvjeti licenciranja te pravila i propisi potrebni za natjecanje. Razgovaralo se i o delegiranjima službenih osoba na utakmicama Druge HNL, a predstavnike klubova zanimalo je može li se izmijeniti sustav tako da se zbog smanjenja putnih troškova delegiraju osobe iz blizine kluba domaćina.

Posebna važna točka bila je i suradnja s Kreator TV-om koji od ove sezone izravno prenosi utakmice Druge HNL-a Predstavnici televizije u vlasništvu mladog i ambicioznog Jaskanca Davorina Štetnera održali su i kratku prezentaciju realiziranog te prezentirali planove za naredni period kojima su okupljeni dali punu podršku, ali i izrazili veliko zadovoljstvo zbog velike gledanosti prijenosa utakmica i posebne emisije “Druga HNL” ponedjeljkom.

TAGOVI | Hrvatski nogometni savez

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!