POČELA LJETNA LIGA ZAPOSLENIKA

19.07.2019. Odigravanjem 1. kola na malonogometnom igralištu na Centrali započela je malonogometna liga zaposlenika tvrtki s područja grada Jastrebarskog

Ligu čini 9 momčadi odnosno, tvrtki koje posluju na području grada, a igra se u dva ljetna termina, srpanj (18.07 – 31.07) i kolovoz (18.08 – 31.08).
Ideja i cilj Organizatora ovog projekta primarno je usmjerena prema našim građanima i zaposlenicima tvrtki koje posluju u gradu. U današnjem užurbanom načinu života, teško je zadovoljiti jednu od važnih potreba života, odnosno potreba za fizičkom kretnjom ili rekreacijom, koja ima direktnu korist za zdravlje čovjeka.
Upravo se ovom Ligom želi istaknuti važnost, ali i poticati zaposlenike na rekreaciju. Uz navedene pozitivne učinke, zasigurno će se popuniti i kvalitetnije slobodno vrijeme svi zaposlenika, kroz druženje i „teambuilding“ van radnog vremena i prostora gdje rade.

Organizatori Lige su Sportska zajednica Grada Jastrebarskog i Nogometni klub Jaska, a Liga se odigrava također pod pokroviteljstvom Grada Jastrebarskog i tvrtke Jamnica.
Tvrtke koje su prepoznale ideju projekta i koje sudjeluju u Ligi su:
Gromel – Polidor
Grad Jastrebarsko
Ireks
Jamnica
Kaufland
Krka
Lidl
Piko
T.B.S – Tvornica betonskih stupova
U kojoj tvrtki u Gradu se igra najbolji nogomet, saznat ćemo na uskoro!

M.G.

TAGOVI | SZG Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!