Pokloni za male vitezove

21.12.2017. Obzirom da se bliže božićni i novogodišnji blagdani, mali vitezovi nagrađeni su sa malim, ali od srca prigodnim poklonima


Posebno iznenađenje uz božićne poklone, bila je i podjela službenih majica USŠ Mali vitez. Pedesetak vitezova s ponosom su odjenuli i isprobali svoje nove majice koje su im podijelili njihovi strpljivi treneri kineziolozi Ana Lojen, Bruno Vađina i Marko Žalac.
Posebna zahvala ide dvjema firmama koje rade na području Grada Jastrebarskog, IREKS AROMA d.o.o. i KRKA – FARMA d.o.o..

Naime, navedene firme su prihvatile zamolbe koje su im bile upućene, te su pomogli u nabavci i tiskanju majica, ali i kupnji određenih rekvizita koji vitezovi koriste na treningu. Sportska škola Mali vitez funkcionira u sklopu Društva naša djeca Jastrebarsko, te okuplja između 50 i 60 polaznika u dobi od 4 – 8 godina. 

Voditelj i trener škole Marko Gvozdanović zahvaljuje se svima koji surađuju na bilo koji način u radu škole, a posebice tetama u vrtiću i ravnateljici Jadranki Stojković, roditeljima bez kojih projekt Mali vitez ne bi mogao funkcionirat, te sveprisutnoj i aktivnoj predsjednici DND Jastrebarsko, Nikolini Ribarić!
Sretan Božić i uspješnu Novu godinu žele vam mali vitezovi i njihovi treneri!

M.G.

TAGOVI | Mali Vitez

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!