Praznik sporta, zabave i zajedništva

22.08.2016. Na stadionu "Iza Mikca" u subotu 20. kolovoza, u vrhunskoj organizaciji, sportskom, zabavnom i prijateljskom druženju, održan je 2. Cvetkovački nogometni turnir

Vodstvo i članovi Nogometnog kluba Cvetković, prema viđenome, čvrsto su se prihvatili posla "spašavanja" tradicije nogometa u Cvetkoviću organiziravši i ove godine, uz potporu mještana i prijatelja, događaj za pamćenje.

Stadion "Iza Mikca" - zvan kao nekad,  u subotu su uz Cvetkovćance, posjetili i brojni gosti. Osam ekipa iz Cvetkovića koje je činilo osamdesetak nogometaša svih generacija sportski se borilo za titulu najboljih, a revijalnu utakmicu odigrali su i oni najmlađi Cvetkovćanci, na ponos svojih roditelja i drugih mještana. 

Ove godine najbolja je bila ekipa Dolenci lijevi koja je u finalu pobijedila Dolence desne. Treća je bila ekipa Sredenci desni. Pobjednici su, uz pehar i prijelaznu tablu koju će na stup postaviti u tom dijelu sela, pobjedu zasladili i pečenim odojkom. Najboljim igračem turnira proglašen je Ivica Boričević, najboljim golmanom Ivan Boričević, a najboljim strijelcem Ivan Sertić. Prije samog finala održalo se i vrlo zanimljivo natjecanje u izvođenju penala, gdje je, među 64 izvođača, titulu "Penal majstor" ponio Filip Kličković. 

Navijanju obitelji i susjeda za svoje ekipe, podršku su dali i gradonačelnik grada Jastrebarskog Zvonimir Novosel, njegov zamjenik Stipe Bučar, predsjednik i tajnik športske zajednice Domagoj Šlat i Marko Gvozdanović, pročelnica u Gradu Irena Strmečki – Šlat, gradski vijećnik Miljenko Pavlaković, predsjednik mjesnog odbora Marijan Boričević i mnogi drugi. 

"Cilj nam je promovirati Cvetković, nogometni klub, nogomet, obitelj i zajedništvo. Uz pomoć donatora i prijatelja izuzetno puno ulažemo u održavanje kompleksa. Ovom prilikom zahvaljujem se svima koji nam na bilo koji način pomažu u ostvarenju ovog cilja, a posebno se zavaljujem članovima kluba koji odvajaju puno slobodnog vremena i odrađuju lavovski posao’’, naglasio je predsjednik kluba Goran Batušić.

Na kraju, uz podjelu nagrada podijeljene su i zahvalnice i diplome, a posjetitelji su se uz finu kapljicu, klopicu, te uz tamburaše zabavili dugo u noć.
I.B.

TAGOVI | NK Cvetković

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!