Prvaci bez ijedne izgubljene utakmice

04.06.2018. Mlađi pioniri NK Jaske, generacija 2005./2006. godište, prvaci su 1. lige Nogometnog saveza Zagrebačke županije sa stopostotnim učinkom, 26 utakmica, 26 pobjeda


Nakon utakmice s vršnjacima iz zaprešičkog Intera, protekle subote na Centrali, koja je završena pobjedom Jaske od 3:1, primili su i pobjednički pehar Nogometnog saveza Zagrebačke županije.

U posljednjoj utakmici prvenstva Jaskini mlađi pioniri pobijedili su u gostima lokalne rivale, NK Vinogradara visokim rezultatom od 9:0. Ova sjajna generacija mladih Jaskinih igrača pod stručnim vodstvom trenera Petra Bradvića, toliko je dominantna da jednostavno nezna za poraz. Ni prvoligaške momčadi kao što je Inter i Gorica ne mogu se pohvaliti takvom kvalitetom svojih nogometaša u ovoj kategoriji.

- Čestitam nogometašima, njihovim roditeljima i svim trenerima škole nogometa koji su zaslužni za razvoj, napredak i uspjehe ove vrhunske generacije, a posebnu čestitku upućujem treneru Petru Bradviću – rekao nam je predsjednik kluba Alen Vučina.

I.K.

TAGOVI | NK Jaska

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!