Prvi memorijalni turnir "Miroslav Roić-Roki"

25.07.2014. U organizaciji DVD-a Črnilovac u subotu 19. srpnja odigran je 1. memorijalni malonogometni turnir u spomen na tragično preminulog Miroslava Roića-Rokia

Osam ekipa sudjelovalo je na 1. memorijalnom malonogometnom turniru u spomen na Miroslava Roića, tragično preminulog člana i nekadašnjeg predsjednika DVD-a Črnilovac.

Turnir se igrao tijekom subote 19. srpnja na nekadašnjem igralištu NK Črnilovca, a sve utakmice izvrsno su sudili Ivan Batušić-Šlapica i Dragutin Školjak.

U uzbudljivom finalu sastale su se ekipe Pavlovčana i NK Pribića, a 1. memorijalni turnir Miroslava Roića-Rokia osvojila je ekipa Pavlovčana.

 Treće mjesto pripalo je ekipi Formartis, a domaćin turnira DVD Črnilovac osvojio je četvrto mjesto.   

Prije polufinala i finala odigrana je revijalna utakmica ekipa veterana sastavljena od nekadašnjih igrača NK Črnilovca.

Sav prihod od turnira uplaćen je na račun Dominika Roića, sina tragično preminulog Miroslava, što je prethodno dogovoreno sa Miroslavovom suprugom Dragicom i njegovom majkom Ljubicom.
Prve tri ekipe za nagradu su dobile pehare, a sve ekipe primile su prigodne zahvalnice koje im je uručila supruga preminulog Miroslava.

Proglašenje pobjedničkih ekipa te uručivanje pehara i zahvalnica održano je ispred DVD-a Črrnilovac na vrtnoj zabavi, na kojoj je do ranih jutarnjih sati odličnom svirkom sve prisutne  zabavljala grupa CLASSIC BAND.

Ovim putem organizatori turnira članovi DVD-a Črnilovac zahvaljuju se svim sudionicima turnira, sponzorima koji su pomogli u organizaciji istoga, kao i vrtne zabave, NK Pribiću koji im je posudio golove i ostalu potrebnu opremu za održavanje turnira, te DVD-u Stankovo koje im je posudilo šatore.

TAGOVI | DVD Črnilovac

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!