Prvo mjesto za ekipu Svete Nedelje

29.11.2017. U organizaciji Šahovskog kluba "Jaska" i Šahovskog saveza Zagrebačke županije u subotu 25. Studenoga odigrano je 10. ekipno brzopotezno prvenstvo Zagrebačke županije

 Prvenstvo je odigrano opet u lijepom prostoru Vinske kuće Jana u Prodin Dolu, a zanimljivo je da je to već deveti put uzastopce da je prvenstvo zbog odlične organizacije dodijeljeno Jaski. 

Natjecanje na kojem je sudjelovalo najviše do sada, čak 9 županijskih šahovskih klubova s 50-ak igrača, nakon pozdravnih riječi predsjednika jaskanskih šahista i suca turnira Zlatka Lončarića i predsjednika Šahovskog saveza Zagrebačke županije Željka Kiseljaka, otvorio je dogradonačelnik grada Jastrebarskog, ujedno i predsjednik Športske zajednice, Doimagoj Šlat.
Nakon zanimljivih borbi najuspješnija je bila ekipa Svete Nedelje s 15 osvojenih bodova, drugo mjesto osvojio je Samobor s 12, koliko je osvojila i treća Velika Gorica, dok je četvrti bio PIK Vrbovec s 10 bodova.

Jaska, za koju su nastupili Deriš, Dragutin Kelečić, Jovićević, Korak i Vulje, nije mogla na ovom jakom prvenstvu osvojiti više od 2 boda, pa je tim rezultatom zauzela 8. mjesto.
Na završetku natjecanja zamjenik gradonačelnika Stipe Bučar dodijelio je pehare i prigodne poklone najuspješnijim ekipama, nakon čega je nastavljeno druženje šahista u ugodnom ambijentu Vinske kuće Jana.
Šahisti Jaske zaslužili su pohvale za još jednu kvalitetnu provedbu natjecanja.
Mladen Lončarić

TAGOVI | Šahovski klub Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!