Revijalnim utakmicama otvoreno malonogometno igralište u Volavju

09.07.2018. Predstavnici DVD-a Volavje, tamošnjeg mjesnog odbora i udruge "Zelena livada" organizirali su revijalni malonogometni turnir te prigodno druženje povodom otvorenja malonogometnog igrališta

Volavčani su za ovu priliku pozvali gradonačelnika i njegove suradnike na revijalni turnir i prigodno druženje, u znak zahvale za izgrađeno malonogometno igralište u tom naselju.

Tako su u petak 6. srpnja odigrane dvije revijalne malonogometne utakmice. U prvoj utakmici, ekipa Grada Jastrebarskog uvjerljivo je svladala ekipu domaćina rezultatom 4:1, dok su u drugoj, vatrogasci VZG Jastrebarsko pobijedili djelatnike PP Jastrebarsko rezultatom 2:1. 

Podsjetimo, dugogodišnju inicijativu članova DVD-a Volavje za izgradnjom asfaltiranog malonogometnog igrališta podržao je i Grad Jastrebarsko, koji je ujedno i vlasnik zemljišta, a akciji su se također pridružili i pomogli je mnogi prijatelji i sponzori ovog jaskanskog naselja.

To je ujedno prostor gdje se održavaju vatrogasne vježbe, druženja, proslave, nogometni turniri, tradicionalna olimpijada starih pučkih pastirskih igara i brojna druga događanja u Volavju, koji je u slučajevima lošeg vremena mještanima stvarao probleme u organizaciji poznatih volavskih manifestacija, a što sada više neće biti problem.

Odigranim turnirom u sportskom duhu igralište je svečano otvoreno, a nakon čega je održano i prigodno druženje.

I.B.

TAGOVI | DVD Volavje

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!