Samoborci najbolji na brzopoteznom šahovskom turniru

24.11.2014. U organizaciji Šahovskog kluba Jaska i Šahovskog saveza Zagrebačke županije odigrano je 7. ekipno brzopotezno županijsko prvenstvo

Protekle subote u Vinskoj kući Jana u Prodin Dolu odigrano je u organizaciji Šahovskog kluba Jaska i Šahovskog saveza Zagrebačke županije 7.ekipno brzopotezno prvenstvo Zagrebačke županije. To je već šesti put uzastopce da je prvenstvo, zbog odlične organizacije dodijeljeno Jaski. 

Turnir, na kojem je sudjelovalo 7 županijskih klubova s 35 igrača, otvorio je predsjednik županijskog šahovskog saveza Željko Kiseljak. Nakon zanimljivih borbi najuspješniji su bili igrači Samobora, koji su pobijedili u svim mečevima, te tako sakupili12 bodova. Drugo mjesto osvojilo je Dugo Selo s 8 bodova, koliko su imali i treća Velika Gorica, te četvrti PIK Vrbovec.

Jaska, za koju su nastupili Rudić, Deriš, Kelečić, Cvetko, Jovićević i Kišan, s 4 osvojena boda zauzela je 5. mjesto. Najuspješnijim ekipama pehare i nagrade uručio je zamjenik jaskanskog gradonačelnika Stipe Bučar.

Sve partije na turniru autoritativno je sudio Zlatko Lončarić, a po završetku turnira priređen je domjenak za sve sudionike.

TAGOVI | Šahovski klub Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!