Seniorkama pobjeda i poraz, seniorima dvije pobjede

17.11.2019. Ženska ekipa STK Jaska u natjecanju 1. Hrvatske stolnoteniske lige za na domaćem je terenu ugostila u derbiju kola, a vjerojatno i sezone ekipu STK Crikvenica te ekipu STK Jadran iz Poreča

Nakon velike borbe koja je potrajala dva i pol sata gošće iz Crikvenice su u susretu prepunom atraktivnih poteza u konačnici zasluženo stigle do važne pobjede od 4:2. Nakon poraza u derbiju, jaskanska ekipa je deklasirala STK Jadran s maksimalnim rezultatom 4:0, bez izgubljenog seta. Za ekipu su nastupile Mirela Crnilo, Martina Jukić, Sara Sušac i po prvi puta mlađa kadetkinja Victoria Pustaj koja je i debitirala u susretu sa STK Crikvenica.

Znatno oslabljena muška ekipa je u nastavku 2. Hrvatske stolnoteniske lige za muške – Regija srednja Hrvatska na gostovanju neočekivano je iznenadila jednog od favorita lige STK Sveta Nedelja pobijedivši ih rezultatom 4:2. U drugom susretu dana istovjetnim rezultatom 4:2 također na gostujućem terenu jaskanska ekipa je savladala i STK Marathon iz Zagreba igrajući u sastavu Martin Lončarić, Andrija Klepić i Tomislav Ciban.

B.C.

TAGOVI | STK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!