Sjajna i trofejna polusezona mlađih pionira Jaske

11.01.2018. Protekla polusezona bila je izuzetno uspješna za mlađe pionire NK Jaska, koje s velikim uspjehom vodi Petar Bradvić

 U jesenskom dijelu sezone 2017/18, prva je momčad mlađih pionira Jaske premoćno osvojila naslov jesenskog prvaka u 1. ligi Nogometnog saveza zagrebačke županije, ostvarivši u 13 utakmica svih 13 pobjeda (!), uz fantastičnu gol-razliku 64:2! Ovaj sjajni uspjeh dodatno dobiva na težini obzirom na činjenicu da je to vrlo jaka liga koju između ostalih čine: Inter Zaprešić, Samobor, Gorica, Dugo Selo, Vrbovec, Vinogradar... Druga je momčad u 1. ŽNL Zapad B (jedinstvena liga pionira) osvojila 5. mjesto. Sjajnim ligaškim rezultatima mali su Jastrebovi pridodali i vrhunska ostvarenja tijekom zime na brojnim malonogometnim turnirima. Igrali su na ukupno osam turnira, a osvojili su ih čak pet! Prva mjesta su osvojili na Trofeju Dječji nogomet u Jastrebarskom, zatim u Farkaševcu, Pisarovini, Rugvici, a posebno je odjeknulo prvo mjesto i najsjajnije odličje osvojeno na Zagreb Kids Winter Trophyu na zagrebačkom Velesajmu. Uz tih pet prvih mjesta, „srebra“ su osvojena na turnirima u Dravogradu i Slovenskim Konjicama (Slovenija) te u Dugom Selu. Na tim su se turnirima individualnim nagradama „okitili“ Matija Majkić, Matia Šerić, Fran Stunja, Josip Obradović, Domagoj Brakus, Emanuel Gornik i Eugen Ciban. Svi ovi vrhunski rezultati i veliki uspjesi ne trebaju nikoga čuditi jer je riječ o izuzetno talentiranoj generaciji koja uz to ima i sjajnog trenera Petra Bradvića. Ovaj jaskanski nogometni stručnjak itekako ima što pokazati svojim učenicima, obzirom da je kao mladi igrač prošao Dinamovu omladinsku školu, a i kao trener je nekoliko godina radio u Otvorenoj školi GNK Dinamo, koja je već godinama jedna od najuspješnijih i najproduktivnijih nogometnih škola u Europi i svijetu. Uz odličnog nogometnog učitelja tu su naravno i roditelji igrača, s kojima je uspostavljena vrlo kvalitetna suradnja i koji su uvijek spremni pomoći. Sve ovo je i razlog za veliki optimizam glede budućnosti NK Jaska jer bi mnogi od ovih malih nogometaša trebali u budućnosti biti nositelji seniorske momčadi kluba s Centrale.

Naravno da svi ti sjajni mali Jastrebovi zaslužuju da ih se spomene i da svi ljubitelji nogometa u našem gradu a i šire, upoznaju ovu sjajnu generaciju mlađih pionira NK Jaska. To su: Eugen Ciban, Leon Vučina, David Božić, Leon Požega, Emanuel Gornik, Gabriel Horvatić, Fran Stunja, Matia Šerić, Josip Obradović, Domagoj Brakus, Lukas Magđinski, Matija Majkić, Borna Grdiša, Jan Stunja, Mario Tomić, Dominik Novosel, Leon Vranaričić, Leonardo Grgetić, Leon Kasunić, Tin Bećir, Benjamin Radošević, Patrik Priselac, David Novosel, Tin Bucković, Patrik Bakšić Sljepnov, Leon Žilić, Matej Šimunović, Matej Milašinčić, Rino Lafter, Luka Zorić, Ivan Pirša, Petar Pirša i Dominik Šimanović.
Jaskinim mladim nogometašima i njihovom treneru želimo puno sreće i uspjeha u nastavku sezone i uopće ne sumnjamo da će na kraju sezone podići pobjednički pehar te da ćemo u nadolazećim godinama o njima čuti i od njih vidjeti još puno lijepih stvari.
Tomislav Tadić

TAGOVI | NK Jaska

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!