Sjajna Victoria Pustaj

22.05.2018. Mlada jaskanska stolnotenisačica Victoria Pustaj osvojila je drugo mjesto u paru sa zagrepčankom Anom Fotak na prvenstvu Hrvatske, što je najbolji pojedinačni rezultat u povijesti jaskanskog kluba

Članica STK Jaska Victoria Pustaj okrunila je uspješnu sezonu osvojenim 2. mjestom u konkurenciji parova na prvenstvu Hrvatske za najmlađe kadetkinje održanom u Dugom Selu igrajući u kombinaciji s Anom Fotak iz zagrebačkog STK Merix, što je najbolji pojedinačni rezultat ostvaren u povijesti kluba. Unatoč pruženom herojskom otporu do posljednjeg poena u finalu protiv pulskog dvojca Putigna-Orbanić, nenadana ozljeda koljena Victorie Pustaj koja se je konstantno pogoršavala tijekom susreta, bila je nepremostiva prepreka u pokušaju postizanja još boljeg rezultata.

Nažalost, ista ta ozljeda je spriječila Victoriu i da pokuša nastaviti svoj niz pobjeda u pojedinačnom dijelu prvenstva, pa je ekspresno eliminirana u četvrtfinalu od kasnije zaslužene prvakinje Hrvatske Larise Putigna iz STK Pula. Vrlo solidan dojam ostavio je predstavnik STK Jaska u kategoriji najmlađih kadeta Mihael Matešić plasiravši se u završnicu gdje je okončao prvenstvo u osmini finala.

Boris Crnilo

TAGOVI | STK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!