Sjajni mlađi pioniri NK Jaske

19.12.2017. Jaskini mlađi pioniri osvojili su međunarodni "II KID´S WINTER TROPHY 2017" odigran na Zagrebačkom velesajmu


Nogometna škola NK Jaske nastupila je ovog vikenda na međunarodnom turniru "II KID´S TROPHY 2017" na Zagrebačkom Velesajmu. Najbolji rezultat ostvarili su mlađi pioniri trenera Petra Bradvića osvojivši prvo mjesto u veoma jakoj međunarodnoj konkurenciji.
Za pobjedničku momčad mlađih pionira (U-13) NK „Jaska“ nastupili su slijedeći igrači: Eugen Ciban, Leon Vučina, Lukas Magđinski, Domagoj Brakus (kapetan), Josip Obradović, Fran Stunja, Matia Šerić, Leon Požega, Gabriel Horvatić, Borna Grdiša i David Božić, pod dirigentskom palicom trenera Petra Bradvića. Za najboljeg igrača turnira proglašen je kapetan jaskinih mlađih pionira Domagoj Brakus.

Na turniru je nastupilo je 192. momčadi po svima kategorijama i godištima od prstića do juniora, a sve to pod vrhunskom organizacijom udruge „Dječji nogomet“ i g. Nenada Gugeca. Sve ekipe NK „Jaske“ prikazale su u dva dana kvalitetnu igru i izuzetnu borbenost na terenu. Malo je nedostajalo i sreće, jer su naši ispadali s turnira nakon raspucavanja penala, a u grupnoj fazi zbog gol razlike, naravno osim mlađih pionira koji su „pomeli“ sve pred sobom od početka do kraja.
Ovim putem čestitamo svim igračima, roditeljima i trenerima na ostvarenim rezultatima, a posebne čestitke našem mlađem pioniru, kapetanu Domagoju Brakusu koji je proglašen za najboljeg igrača turnira.

Evo i plasmana svih naših ekipa:
Prstići 2 - 1/4 finale
Prstići 1 - ispali u grupi
Limaći 2 - 1/4 finale
Limaći 1 - ispali u grupi
Mlađi pioniri 2 (U-12) - ispali u grupi
Mlađi pioniri 1 (U-12) - 1/4 finale
Mlađi pioniri (U-13) - prvo mjesto
Kadeti 2 - 1/4 finale
Kadeti 1 - ispali u grupi.
A.V.

TAGOVI | NK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!