Stipe Rukavina i Helena Bašić viceprvaci Hrvatske

15.04.2018. Ovoga vikenda 14. i 15. travnja u Lučkom je održano Prvenstvo Hrvatske u karate-borbama za mlađe učenike i učenice, te mlađe kadete i kadetkinje

Jaskanski karatisti u iznimno jakoj i brojnoj konkurenciji osvojili su dvije srebrne medalje, što je za naš klub značajan sportski rezultat. Viceprvaci Hrvatske postali su Stipe Rukavina u kategoriji mlađih kadeta borbe do 52 kg., i Helena Bašić u kategoriji učenice borbe do 36 kg.

Na ovom prvenstvu od naših natjecatelja još su nastupili: U kategoriji mlađi učenici borbe do 30 kg Ivano Vulje, Leona Sporiš mlađe učenice borbe preko 36 kg, Ema Bencetić borbe učenice preko 44 kg, Luka Repar borbe učenici do 30 kg, Andrej Pozderac borbe učenici do 34 kg, Pavao Ciban borbe učenici do 46 kg. U kategoriji mlađih kadeta borbe do 45 kg Jakov Kupina i Mišel Pađan, u kategoriji borbe mlađi kadeti preko 57 kg Marko Kovačević, i u kategoriji mlađe kadetkinje borbe do 50 kg Ella Bjelanović. Iako nisu uspjeli osvojiti medalje ovoga puta svojim su dosadašnjim treniranjem i zalaganjem zaslužili nastupe na PH-e. Također napominjemo da su oni na ovom natjecanju imali odlične borbe i vjerujemo da će im ovo biti dragocijeno iskustvo u daljnjem njihovom sportskom razvitku.
Trener Karate kluba
Ivan Hodak

TAGOVI | Karate klub Jastreb

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!