Stolnotenisačice Jaske nakon poraza u gostima izborile pobjedu na domaćem terenu

02.11.2017. Ženska ekipa STK Jaska nakon neizbježnog poraza u derbi susretu drugog kola 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za žene od kvalitetnije ekipe STK Malinska u Krku, u trećem su kolu lige u svojoj dvorani dočekale uvijek neugodnu ekipu STK Urania iz Baške Vode

U nadi da će bez većih problema upisati očekivanu pobjedu. No, unatoč činjenici da je ekipa kontrolirala rezultat utakmice od njenog samog početka, na kraju se je morao uložiti veliki trud kako bi se stiglo do minimalne pobjede rezultatom 4:3 što je Jaskankama naposljetku i uspjelo ali nakon puna tri sata vrlo zanimljivog susreta uz vrlo dobru igru s obje strane.

Nažalost muška ekipa STK Jaska nakon što je u prošlom kolu 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za muške uvjerljivo poražena na domaćem terenu od favoriziranog STK Zabok, isto je ponovila i u trećem kolu izgubivši i drugi susret na domaćem terenu od prvih favorita lige te sigurnih povratnika u Superligu Hrvatske, igrača STK Donat iz Zadra rezultatom 4:0. Kako su Zadrani ove sezone okupili impozantnu ekipu kako bi se nakon nekoliko godina stagnacije vratili na velika vrata na stolnotenisku scenu Hrvatske, vrlo brzo je bilo jasno da se Lovro Tomac, Martin Lončarić i Tomislav Ciban u ovom susretu neće moći suprotstaviti daleko kvalitetnijem suparniku. Jaskancima sada u idućih nekoliko kola slijede nešto lakši protivnici pa će u tim susretima pokušati osvojiti bodove nužne u borbi za opstankom u ligi.

B. Crnilo

TAGOVI | STK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!