Sve pohvale za veterane NK Svete Jane

13.04.2017. Proteklog vikenda u subotu 8. travnja održana je redovna sjednica skupštine Nogometnog kluba Sveta Jana

Uigrani dvojac, predsjednik kluba Mijo Severinac i tajnik kluba Stjepan Jagodić izvijestili su Skupštinu o radu kluba u 2016 godini i financijskom stanju računa i blagajne za istu godinu, te planovima za ovu godinu. Prema riječima predsjednika kluba, prošla godina je bila izuzetno teška jer je klub ostao bez seniorske ekipe. Naveo više razloga, a najvećim smatra nedostatak volje mladih Svetojanaca da se aktiviraju u klubu, kako bi mogli formirat prvu momčad većinu od domaćih igrača.
Unatoč tome, klub je nastavio s radom. Ekipa veterana uložila veliki trud u održavanje nogometnog igrališta i objekta. Zamijenjena je stara nadstrešnica i dio stolarije. Pritom je i dodijeljena zahvalnica Petru Sedmaku za uloženi trud i pomoć u realizaciji tih radova.

Predsjednik se zahvalio i Sportskoj zajednici Grada Jastrebarskog na punoj potpori u realizaciji svih planova, s nadom da će tako ostati i ubuduće.   

Skupštini su prisustvovali predstavnici sportske zajednice, predsjednik Domagoj Šlat i tajnik Marko Gvozdanović. U obraćanju skupštini Šlat je pohvalio rad kluba, odnosno veterana, koji unatoč gubitku seniorske ekipe, održavaju ovaj klub, objekt i povijest kluba. Nada se i želi da uspiju ponovno formirati druge uzraste u klubu uz pomoć svih mještana Svete Jane.
Na Skupštini je izabran i novi dopredsjednik kluba, Darko Budinšćak, dugogodišnji član veterana i samog kluba.
M.G.

TAGOVI | NK Sveta Jana

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!