Svlačionice MNK Slavetić od sada u punoj funkciji!

13.10.2017. Svlačionice sportskog objekta Malonogometnog kluba Slavetić djelomično su uređene još prijašnjih godina, a završetak uređenja i konačno stavljanje u funkciju riješeno je investicijom Sportske zajednice Jastrebarsko

Novi potez Sportske Zajednice - nakon ulaganja u zamjenu nadstrešnice i postavljanja nove stolarije na objektu NK Sveta Jana prošle godine te ovogodišnje kupnje traktorske kosilice, odlukom Upravnog odbora Sportske zajednice grada Jastrebarskog investiralo se i u završetak uređenja svlačionica na objektu malonogometnog kluba Slavetić.
Naime, dvije svlačionice uopće nisu imale uvjete niti instalacije za tuširanje, pa je nakon prezentacije problema vodstvu Sportske zajednice Grada Jastrebarsko te nakon obilaska sportskih objekata na području grada prošle godine, sastavljen dokument potrebnih ulaganjima u jaskanske sportske objekte. Kako za kapitalna ulaganja u objekte, tako i za manja investicijska ulaganja kojim će se omogućiti lakše funkcioniranje sportskih klubova, ali i poboljšanje uvjeta boravka sportaša u sportskim objektima.

U Financijskom planu Zajednice zadnjih dvije godine osigurana su sredstva namijenjena upravo za manja investicijska ulaganja u sportske objekte i terene kojim će se omogućiti kvalitetniji uvjeti za provođenje sportskih programa i manifestacija klubova, u ovom slučaju za MNK Slavetić.
Kupnjom i instaliranjem tuš kada, bojlera te izradom vodovodnih instalacija, svlačionice su u Slavetiću nakon dužeg niza godina dobile svoju potpunu funkcionalnost.
Vrijednost investicije iznosila je 12.000,00 kuna, a sredstva su osigurana u proračunu Sportske zajednice Grada Jastrebarskog. U planu Zajednice na godišnjoj razini cilj je nastaviti nizom manjih kapitalnih investicija u sportske objekte, uz jedno veliko kapitalno ulaganje gdje će biti potrebna neizostavna suradnja s Gradom Jastrebarsko.
M.G.

TAGOVI | MNK Slavetić | Sportska zajednica Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!