TIGAR RAKITJE-JASKA 0:4

27.08.2018. Nogometaši Jaske trijumfalno su ušli u novu sezonu 1. ŽNL Zapad

Na gostovanju kod Tigrova u Rakitju, Jastrebovi su visoko „poletjeli“ i „sletjeli“ kući s tri boda i uvjerljivom pobjedom od 4:0. Dečki s Centrale odigrali su odličnu utakmicu, ostavivši domaću momčad praznih ruku na startu nove ligaške sezone. Vodeći pogodak za Jasku postigao je Josip Cuković u 44. minuti. Početkom nastavka, u 50. minuti, prednost povećava Gabriel Koluder, da bi u 64. minuti sve definitivno riješio povratnik među Jastrebove – Luka Mravunac. Konačni rezultat postavlja u 82. minuti, tek što je ušao u igru, Dominik Kišić. U sljedećem, 2. kolu, Jaska će na Centrali ugostiti Pušću, a utakmica će se igrati u nedjelju, 2. rujna, s početkom u 10 sati, pa ovom prigodom pozivamo sve navijače kluba s Centrale i ljubitelje nogometa u našem gradu, da dođu na Centralu i pruže podršku Jastrebovima u ligaškoj premijeri nove sezone na domaćem terenu te daju našim dečkima vjetar u leđa i siguran „let“ do nove pobjede.
Na gostovanju u Rakitju, Jasku su do premijerne pobjede na startu nove sezone nosili: Budinšćak, Smičiklas (od 85. Jukić), K. Novosel (od 57. M. Mravunac), Borković, Lukić, Cuković (od 81. Kišić), L. Mravunac, Bradvić, Koluder (od 66. Nad), Šimanović (od 70. Gornik), Miljević. Trener: Damir Katovčić.
Spomenimo još i ostale rezultate 1. kola 1. ŽNL Zapad: Dinamo (O) – Bestovje 2:2, Mladost (KD) – Mladost (KS) 2:1, Jamnica – Sloga (B) 1:2, Novaki – Sava (D) 0:7, Mladost (L) – Sloga (O) 3:1, Pušća – Bregana 4:2, Klokočevac – Rakov Potok 0:2.

Tomislav Tadić

TAGOVI | NK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!