Tradicionalni turnir okupio sve generacije cvetkovačkih nogometaša

21.08.2017. Na stadionu "Iza Mikca" u subotu 19. kolovoza, u vrhunskoj organizaciji, sportskom, zabavnom i prijateljskom druženju, održan je tradicionalni 3. Cvetkovački nogometni turnir

Mlado i vrijedno vodstvo te članovi Nogometnog kluba Cvetković jednostavno ne dopuštaju da se tradicija koju su prije tri godine pokrenuli ne nastavi, pa su tako i ove godine, uz potporu mještana i prijatelja, organizirali nogometni turnir za pamćenje. Stadion ’’Iza Mikca’’ u subotu su ispunile sve generacije Cvetkovačkih nogometaša, od onih najmlađih koji su tek počeli, pa do onih najstarijih koji su puno toga doprinijeli u razvoju ovog kluba, a uz Cvetkovćance, manifestaciju su posjetili i brojni gosti i prijatelji. 

Osam ekipa iz Cvetkovića koje je činilo osamdesetak nogometaša sportski su borili za titulu najboljih, dok su revijalnu utakmicu odigrali oni najmlađi Cvetkovćanci na ponos svojih roditelja i drugih mještana, a drugu oni najstariji na ponos cijelog mjesta. 

Ove godine ponovno je najbolja bila ekipa Dolenci lijevi koja je u finalu pobijedila Dolence desne, a treća je bila ekipa iz Klanjca. Pobjednici će, uz pehar i prijelaznu tablu koju će na stup postaviti u tom dijelu sela, pobjedu zasladiti i pečenim odojkom. Najboljim igračem turnira proglašen je Ivan Sertić, najboljim golmanom Drago Makarun, a najboljim strijelcem Mirko Boričević. Tijekom dana održavalo se i vrlo zanimljivo natjecanje u izvođenju penala, gdje je, među 64 izvođača, titulu ’’Penal majstor’’ ponio Mislav Kordić. 

Navijanju obitelji i susjeda za svoje ekipe, podršku je i ove godine dao gradonačelnik grada Jastrebarskog Zvonimir Novosel, koji je pohvalio organizatore te i poručio: ’’Svaka ona sredina koja imaju inicijativu i ljude kojima je stalo do svog naselja i očuvanja tradicije, uvijek će imati i podršku Grada! ’’
Na kraju, uz podjelu nagrada predsjednik kluba Goran Batušić zahvalio se i podijelio zahvalnice svima koji su pomogli u organizaciji turnira, a nakon toga posjetitelji su se uz živu muziku i bogatu gastronomsku ponudu zabavljali dugo u noć.
I.B.

TAGOVI | NK Cvetković

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!