Tradicionalno druženje jaskanskih karatista

24.01.2018. U sportskoj dvorani Srednje škole Jastrebarsko protekli ponedjeljak održana je skupština karate kluba Jastreb i veliko druženje članova kluba i roditelja

Svečanost zajedničkog druženja uveličali su jaskanski gradonačelnik  Zvonimir Novosel i njegov zamjenik Domagoj Šlat, predsjednica Gradskog vijeća Željka Kovačić, tajnik ŠZGJ  Marko Gvozdanović, tajnik Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije Mario Makarun i tehnički tajnik HKS-a  Davor Cipek.


Ovom prilikom istaknuti su odlični rezultati ostvareni tijekom 2017.g., a poseban naglasak je dan na osvojenih osam državnih medalja, i to tri prva mjesta, jedno drugo i četiri treća mjesta. Također ovom prilikom su uručene diplome članovima kluba koji su položili za veća zvanja u karateu, te su osvajači državnih medalja dobili posebne nagrade (pehare).

Nakon službenog dijela, druženje je nastavljeno uz domjenak kojeg smo svi zajedno pripremili. Karate klub Jastreb zahvaljuje svima koji su se odazvali pozivu i koji su sudjelovali u cijelokupnoj organizacij.

I.H.

TAGOVI | Karate klub Jastreb

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!