Treće mjesto za jaskanske stolnotenisačice

09.12.2017. Odigrano je posljednje kolo jesenskog dijela sezone 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za žene nakon kojeg je ekipi STK Jaska pripalo 3. mjesto

 Jaskanske su stolnotenisačice mnogo teže od očekivanog stigle do pobjede u prvom susretu dana na domaćem terenu pobijedivši borbenu ekipu HASTK Mladost 2 iz Zagreba rezultatom 4:2. U drugom susretu STK Jaska dočekala je STŠK Dugo Selo, izravnog konkurenta za treće mjesto i nakon dramatičnog razvoja susreta dugog preko tri sata doživjela neočekivani poraz rezultatom 4:3 pritom propustivši čitav niz prilika za pobjedu. Ipak, srećom i poraz minimalnim rezultatom bio je dovoljan za osvajanje trećeg mjesta nakon što se je stvorio krug tri bodovno izjednačene ekipe u kojem je STK Jaska zadržala treće mjesto, četvrto je pripalo STK Sveti Jakov Jadranovo, a tek peto STŠK Dugo Selo.

Stolnotenisači STK Jaska u posljednjem su kolu jesenskog dijela sezone 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za muške bili na dvostrukom gostovanju u Puli i Rijeci gdje su doživjeli dva poraza. U prvom susretu dana jaskanska ekipa poražena je u Puli od domaćina STK Pula 2 rezultatom 4:1, a u drugom odigranom u Rijeci bolji od njih bili su povratnici iz Hrvatske superlige igrači STK Srdoči slavivši uvjerljivu pobjedu ostvarenu rezultatom 4:0. Unatoč doživljena dva poraza muška ekipa STK Jaska zauzela je u konačnici 8. mjesto koje se nalazi tik iznad zone ispadanja tako da će osnovni cilj Jaskanaca u proljetnom nastavku prvenstva biti osigurati opstanak u ligi.
B. Crnilo

TAGOVI | STK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!