TURNIR ULICA "JASKA 2017."

05.06.2017. U našem gradu Jastrebarskom i ovoga će ljeta biti održan tradicionalni, 9. po redu malonogometni Turnir ulica „Jaska 2017.“ i to u organizaciji veterana NK Jaska uz veliku podršku dosadašnjih organizatora iz MNK Jastreb

Ovogodišnji Turnir ulica igrat će se u petak, 30. lipnja te u subotu 01. srpnja, a mjesto održavanja po prvi će puta biti novootvoreno igralište s umjetnom travom na Centrali.
Turnir će biti otvoren u petak, 30. lipnja u 18 sati, a finale je predviđeno za subotu, 01. srpnja oko 22 sata. Tijekom samog turnira očekuje se pregršt dobrog nogometa, zabave, smijeha i brojnih uzbuđenja. Turnir ulica poznat je po svojem pozitivnom naboju, iskrenoj želji te svesrdnom zalaganju, strasti i borbenosti svih sudionika, a vrijedi istaknuti da su u proteklih osam godina „Turnir ulica“ osvajale ekipe iz Mladinske, Južne zone, Kolodvorske, Tuđmanove, Šenoine i Radničke ulice. Organizator će za sve posjetitelje osigurati roštilj, kotlovinu te pića po promotivnim cijenama.
Veterani NK Jaska pozivaju sve ljubitelje nogometa, dobre atmosfere i druženja da dođu na Centralu i uveličaju ovaj popularni jaskanski turnir, te da žestoko bodre svoje susjede, poznanike i prijatelje. Prijave se primaju najkasnije do 28. lipnja, a sve potrebne informacije mogu se dobiti na broj mobitela 099 4356 665.
Tomislav Tadić

TAGOVI | NK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!