TURNIR ULICA "JASKA 2018."

21.06.2018. U našem gradu i ovog će se ljeta održati popularni, deveti po redu malonogometni „Turnir ulica Jaska 2018.“, u organizaciji veterana NK Jaska

Otvorenje turnira će biti u petak 29. lipnja u 18 sati, a finale je predviđeno za subotu 30. lipnja u 22 sata. Kao i prošle, i ove će se godine turnir igrati na Centrali, na igralištu s umjetnom travom.
Tijekom Turnira ulica očekuje se kao i uvijek pregršt dobrog nogometa, zabave, smijeha i brojnih uzbuđenja. Turnir ulica poznat je po svojem pozitivnom naboju, iskrenoj želji te svesrdnom zalaganju svih sudionika, spoja iskustva i mladosti. Ovaj turnir nije kao drugi, ovo je turnir prestiža u kojima susjedi iz jedne ulice žele pobijediti susjede iz druge ulice. Strast koja prožima ovaj turnir od prve do posljednje utakmice, čini Turnir ulica jedinstvenim te ujedno i najposjećenijim turnirom u Jastrebarskom i okolici. U proteklih devet godina Turnir ulica osvajale su ekipe iz Mladinske, Južne zone, Kolodvorske, Tuđmanove, Šenoine, Radničke, Starog Okićkog naselja te vas pozivamo da prijavite vašu ulicu i da date sve od sebe da i vaša ulica bude u budućnosti upisana među osvajačima turnira. Naravno, svi posjetitelji će se moći okrijepiti raznovrsnim pićima po promotivnim cijenama te uživati u gurmanskim specijalitetima (roštilj i kotlovina) koje će pripremiti organizator.

Prijave za ovogodišnji Turnir ulica primaju se do 27. lipnja na broj mobitela
099 4356 665, a veterani NK Jaska vas pozivaju da dođete, napunite Centralu i bodrite svoje prijatelje i susjede na ovom spektakularnom i jedinstvenom jaskanskom turniru.
Tomislav Tadić

TAGOVI | NK Jaska

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!