U subotu 31. kolovoza završava prva Liga zaposlenika

30.08.2019. Nakon dva dijela i ukupnih mjesec dana igranja svaki drugi dan, u tempu na kojem bi pozavidjeli mnogobrojni aktivni rekreativci, približavamo se zadnjem kolu Lige zaposlenika grada Jastrebarskog

Piko, T.B.S. – Tvornica betonskih stupova, Lidl, Kaufland, Jamnica, Gromel/Polidor, Ireks, Krka i Grad Jastrebarsko su tvrtke koje su prepoznale cilj i ideju projekta koji je pokrenut od strane Sportske zajednice Grada Jastrebarskog u suradnji s Nogometnim klubom Jaska.
Jamnica prvi pobjednik Lige
Jučerašnjim 16.kolom, potvrđeno je već poznato od prije s obzirom na bodovnu prednost, da je Jamnica prvak Lige, dok za preostalo 2. i 3. mjesto predstoji borba ekipa Kauflanda, Lidla i Gromel/Polidor-a.
Upravo je ždrijeb odlučio da i zadnje kolo igraju prve četiri ekipe, koje će ujedno odlučiti i konačni redoslijed ekipa između od 2. do 4. mjesta, tako da su za sutra sljedeći parovi zadnjeg kola.
17:30 Jamnica – Kaufland
18:00 Grad Jastrebarsko – T.B.S. – Tvornica betonskih stupova
19:05 Gromel/Polidor – Lidl
19:35 Ireks – Krka
Revijalna utakmica ženskih ekipa Lidla i Kauflanda, a za kraj zabava
U kratkoj pauzi između, u 18:40 odigrati će se i revijalna utakmica između dama iz Lidla i Kauflanda, gdje nas zasigurno čeka uzbudljiva i napeta utakmica. Na kraju, organizatori najavljuju proglašenje pobjednika za 20:00, a za dobru glazbenu podlogu tijekom i zabavu nakon kraja službenog dijela, zadužen je bend Dar – Mar.
Nagradni fond odlazi u humanitarne svrhe
Posebno treba istaknuti i hvalevrijedan prijedlog svih ekipa i igrača, koji su se složili da se nagradni fond donira u materijalnom obliku potrebitima na području Grada Jastrebarskog.
Nagradni fond ukupno iznosi 6.000,00 kn od čega je Nogometni klub Jaska sudjelovao s 2.000,00 kn. Nakon što se odluči u dogovoru s predstavnicima ekipa u koje svrhe će se donirat, javnost će bit obaviještena.
Navratite svi sutra na „Centralu“ i podržite naše zaposlenike u zadnjem kolu.

M.G.

TAGOVI | SZG Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!