Umjetna stijena za penjanje stigla u jaskansku osnovnu školu!

23.11.2016. Učenici Osnovne škole Ljubo Babić, kao i svi zainteresirani građani, dobili su priliku vježbati kroz novu sportsku aktivnost u Jastrebarskom - penjanje po umjetnoj stijeni

Suradnjom Hrvatskog planinarskog društva Jastrebarsko, Hrvatskog olimpijskog odbora,
Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije, Osnovne škole Ljubo Babić te Sportske zajednice grada Jastrebarskog realiziran je projekt „Preko stijena do zvijezda“ - izgradnja i postavljanje umjetne stijene. Stijena je postavljena u maloj sportskoj dvorani gdje je osiguran adekvatan prostor, a idejni začetnik projekta je učitelj tjelesne i zdravstvene kulture, Ratko Stojković, koji je i predstavio novu sportsku aktivnost u gradu.
Učitelji tjelesne i zdravstvene kulture već su počeli upoznavati učenike sa sportskim penjanjem, a reakcija velike većine učenika je odlična. Na radost svih, umjetna stijena će biti i na raspolaganju svim zainteresiranim građanima, te će zasigurno mnoge potaknuti na novi vid rekreacije. O samom korištenju, pod stručnim vodstvom, i ostalim detaljima znat će se više nakon svečanog otvorenja.
M.G.

TAGOVI | OŠ Ljubo Babić Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!