Unatoč porazu optimizam

15.09.2019. Nogometaši Jaske poraženi su u subotu, 14. rujna, u 4. kolu Prve županijske nogometne lige Zapad u svetonedeljskom gradskom naselju Bestovju s 2:1

Po riječima kapetana Jastrebova Viktora Šimanovića njegova momčad unatoč porazu igrala je u Bestovju mnogo bolje nego u prethodnim susretima. Kao i na pobjedonosnoj kup-utakmici u Krašiću vidjelo se da pojačani treninzi rađaju plodom. Jastrebovi su mogli ostvariti i povoljniji rezultat, ali im mnoge okolnosti nisu išle u prilog. Nastupili su bez ozlijeđenih standardnih prvotimaca Mislava Bradvića, Josipa Cukovića i Davida Gornika. Osim toga vrata Jastrebova u Bestovju branio je stoper Franko Jukić (i dobro obavio svoj zadatak) jer je Mladen Nežić ozlijeđen, a novo pojačanje Ivan Povrženić nije još stekao pravo nastupa. U 21. minuti Jaskance je grubo oštetio sudac koji je izmislio jedanaesterac za domaćine i pomogao im da povedu s 1:0. Ubrzo nakon toga iznervirani Dominik Jurinić-Cobra dobio je crveni karton pa su Jaskanci do kraja utakmice morali igrati sa čovjekom manje. Uskoro je uslijedila i nova nevolja jer je zbog ozljede igru morao napustiti uvijek pouzdani Jaskin Uskok, Antonio Smičiklas. Uza sve navedene nedaće Jaskanci su u Bestovju igrali dobro pa je Tomislav Nad nakon lijepog ubačaja Josipa Jurinića u 56. minuti izravnao rezultat na 1:1. Nažalost, odmah nakon toga Bestovje je u 57. minuti postiglo i svoj drugi zgoditak, a Jastrebovi više nisu imali snage za preokret.
Kapetan Jastrebova Viktor Šimanović u ime cijele momčadi poručuje ovim putem prijateljima najstarijeg jaskanskog kluba: „Sami smo upali u nevolje, sami smo krivi za njih, a sami ćemo se iz njih i izvući. Svlačionica Jaske je složna i jedinstvena, glave su nam skupa, nema predaje i uskoro će sigurno uslijediti bolji rezultati“. Prva prilika ukazuje se već u srijedu, 18. rujna, kad na Centrali gostuju Tigrovi iz Rakitja, a utakmica počinje u 17 sati.
Boje Jaske u Bestovju su branili: Franko Jukić, Patrik Cipovec, Marko Miljević, Viktor Šimanović (kapetan), Florian Pintarić, Karlo Novosel, Tomislav Tandarić, Dominik Jurinić, Antonio Smičiklas, Tomislav Nad i Josip Jurinić, a još su nastupili Borna Bohaček, Leon Budna i Ignac Jerbić.

Rezultati 4. kola Prve županijske nogometne lige Zapad

Zrinski (Farkaševac) - BSK (Brdovec) 2:2
Mladost (Luka) - Bregana 2:0
Sloga SUZA (Orešje) - Mladost (Klinča Sela) 6:0
Bestovje - Jaska 2:1
HNK Tigar Rakitje - Klokočevac 1:1
Mladost (Kraj Donji) - Pušća 3:1
Sava (Drenje) - Vrh (Kraljev Vrh) 2:1
GNK Sveta Nedelja - Jamnica (Pisarovina) 0:0

Parovi 5. kola

Srijeda, 18. rujna, 17 sati

Bregana - Sloga SUZA
Jamnica - Mladost (L)
Vrh - GNK Sveta Nedelja
Pušća - Sava (D)
BSK - Mladost (KD)
Klokočevac - Zrinski
Jaska - HNK Tigar Rakitje
Mladost (KS) - Bestovje

N.Š.

TAGOVI | NK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!