Upisi u univerzalnu sportsku školu MALI VITEZ

10.09.2015. Početkom nove školske godine, započeli su upisi 3. generacije vitezova u sportsku školu Mali vitez

Uspješan projekt Društva naša djeca Jastrebarsko se nastavlja dalje, uz novinu, da se formira sportska grupa i za područje općine Klinča Sela.
Univerzalna sportska škola MALI VITEZ se provodi preko cijele nastavne godine u fondu od 70 sati, 2 x tjedno u dvoranama dječjeg vrtića RADOST, osnovne škole Ljubo Babić i u privatnoj dvorani u Klinča Selu.

Programom je obuhvaćeno upoznavanje i vježbanje tehnika različitih loptačkih sportova, elementa iz gimnastike, atletike i borilačkih sportova, te  primjena osnovnih (biotičkih) oblika kretanja za one najmlađe kako bi na taj način optimalno poticali razvoj funkcionalnih i motoričkih sposobnosti djeteta. 

Jedan od glavnih ciljeva MALOG VITEZA jest da se kroz igru i zabavne sadržaje djeci pružaju određene spoznaje o sportu i sportskim disciplinama koje postoje, te tako pobuditi interes za daljnjim bavljenjem sportom ili bilo kojom vrstom tjelovježbene aktivnosti.
Svi zainteresirani za dataljnije informacije mogu se obratiti voditelju sportske škole Marku Gvozdanoviću, na broj mobitela 098 193 0092 ili ma email markogvozdanovic@gmail.com
I.K.

TAGOVI | Društvo naša djeca Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!