Uspješan nastup jaskanskih stolnoteniskih nada

19.04.2018. Najmlađa selekcija STK Jaska nastupila je na 9. Stolnoteniskom Cupu Stubaki 2018. u Oroslavju gdje ih je troje okončalo turnir na pobjedničkom postolju

Sve bolja Ivona Ciban u kategoriji klinceza osvojila je 3. mjesto kao i Mihael Matešić u kategoriji najmlađih kadeta, dok je Victoria Pustaj zauzela 2. mjesto u kategoriji najmlađih kadetkinja. Najmlađa članica izrazito talentirane nadolazaće generacije kluba Viktorija Oslaković nije se uspjela plasirati i završnicu turnira u kategoriji klinceza, ali je pokazala vidan igrački napredak. Mlade jaskanske stolnoteniske nade u kratkom razdoblju očekuju nastupi na dva vrlo značajna turnira s visokim koeficijentima. Od 20. do 24. 04. 2018. u Zagrebu će se održati 65. ZAGIPING Otvoreno međunarodno prvenstvo Zagreba u stolnom tenisu za juniore i kadete s koeficijentom 1,2. Odlična je vijest da je nastup u glavnom turniru osiguralo troje Jaskanaca na taj način izbjegavši mukotrpne kvalifikacije. Victoria Pustaj određena je u kategoriji najmlađih kadetkinja koja broji ukupno 113 natjecateljica za prvu nositeljicu turnira, Andrija Klepić određen je za jedanaestog nositelja u konkurenciji 141 natjecatelja u kategoriji najmlađih kadeta, a među 32 direktno plasirana natjecatelja u glavni turnir nalazi se i Mihael Matešić u kategoriji najmlađih kadeta u konkurenciji 130 natjecatelja.

U ekipnom dijelu natjecanja u konkurenciji 29 ekipa najmlađih kadetkinja Victoria Pustaj i njezina suigračica iz zagrebačkog STK Merix Ana Fotak imaju tu čast da su postavljene u ulogu prvih favoritkinja s obzirom da su određene za prve nositeljice turnira. Za STK Jaska stigla je još jedna dobra vijest, a to je da se među 14 natjecatelja koji su se direktno plasirali na Masters turnir Hrvatskog stolnoteniskog saveza s koeficijentom 1,4 koji će održati u Puli 05.05.2018. nalaze čak tri člana kluba. Victoria Pustaj kao prvoplasirana na Masters ranglisti kategorije najmlađih kadetkinja, Andrija Klepić kao šestoplasirani u kategoriji mlađih kadeta te Mihael Matešić kao dvanaesti u kategoriji najmlađih kadeta.

B. Crnilo

TAGOVI | STK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!