Uspješna 2016. za A.K. Jastreb 99

15.02.2017. Atletski klub Jastreb 99 održao je redovnu godišnju skupštinu, već tradicionalno,u planinarskom domu na Japetiću do kojeg je većina prisutnih dotrčala iz Jaske ili od Šumskog dvora


Skupštini je nazočio i zamjenik gradonačelnika i predsjednik Sportske zajednice grada Jastrebarskog Domagoj Šlat koji je pohvalio rezultate i rad kluba. Od najvećih uspjeha istaknuto je 3. mjesto Maje Resman na Prvenstvu Hrvatske u planinskom trčanju na Promini kod Drniša, čime je Maja prema Pravilniku Hrvatskog olimpijskog odbora, svrstana u IV. kategoriju vrhunskih sportaša ( vrsni ).

Ženska ekipa osvojila je drugo mjesto u ukupnom poretku Planinskog kupa Hrvatske a muška treće. U organizacijskom dijelu klub je uspješno proveo 18. Jaskanski polumaraton, 2. Ja Sam Maraton ( ex. Eko Trail ),  3. sezonu Jastrebove škole trčanja, 15. Kolarić vina zimsku brdsku ligu Japetić ( 15 kola ) i 1. humanitarni Božićni noćni gradski trek.

Članovi kluba sudjelovali su na više od 100 natjecanja od Japana do New Yorka, od kratkih utrka ( 1-5 km. ) do 24-satnih ultra maratona i 100 milja i 100 km trailova.
P.B.

TAGOVI | AK Jastreb 99

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!