Uspješne mlade jaskanske gimnstičarke

05.04.2017. Ponovo uspješan nastup K.A.O.S.-a na gimnastičkom natjecanju ATON kup u Nacionalnom gimnastičkom centru u Nedelišću

Sportska sekcija Udruge K.A.O.S  ponovo je postigla izuzetno dobre rezultate na prestižnom gimnastičkom natjecanju „Ato kup“ u Nedelišću. Naime, u subotu, 1. travnja 2017. po sedmi put se u nacionalnom gimnastičkom centru Aton u Nedelišću kraj Čakovca o držao „Aton kup“. Na natjecanju je sudjelovalo preko 400 gimnastičara i gimnastičarki iz cijele Hrvatske.

Natjecanje je održano u šest kategorija a u ekipnom dijelu natjecanja u čak tri kategorije jaskanske gimnastičarke osvojile su odličja i to:
2. mjesto u kategoriji 5.-8. razred i starije. Za ekipu su nastupile: Leona Jerčinović, Iva Blažinčić, Petra Kovačić, Ema Kunović, Luana Šeperić, Matea Fratrić, Mia Kamenjašević i Leticija Luter.

3. mjesto u kategoriji 4. razredi u sastavu: Ira Kupina, Margareta Razum i Hanna Kokot
3. mjesto u kategoriji „predškolci“ u kojoj su se natjecale Mia Mrakužić, Iskra Makarun i Eva Draženović

Najbolje pojedinke  na natjecanju bile su Leona Jerčinović koja je u kategoriji 8. razred i starije osvojila 1. mjesto, te Iva Blažinčić osvojivši 2. mjesto u kategoriji sedmih razreda.

Velike čestitke svim malim i velikim gimnastičarkama na uspješnom nastupu!
I.J.

TAGOVI | KAOS

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!