Uspješne stolnotenisačice

25.11.2017. Ženska ekipa STK Jaska uspješno je prošla gostovanja u Svetoj Nedelji i Samoboru u nastavku 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za žene

Jaskanske stolnotenisačice ostvarile su dvije vrlo uvjerljive pobjede. I dok je u prvom susretu dana jaskanska ekipa opravdala ulogu favorita i vrlo brzo, gotovo rutinski svladala domaćina STK Sveta Nedjelja-Novaki rezultatom 4:1, u drugom susretu očekivala se je neizvjesna utakmica, no jaskanske su igračice najboljom igrom ove sezone deklasirale ekipu STK Samobor sa maksimalnim rezultatom 4:0. U slijedećem kolu STK Jaska na domaćem terenu dočekuje ekipu HASTK Mladost 2 iz Zagreba te u drugom susretu koji će odlučiti o trećem mjestu na kraju jesenskog dijela natjecanja ekipu STŠK Dugo Selo.

Za razliku od ženske ekipe, muška je okončala susrete 5. kola 1. Hrvatske lige zapad za muške na domaćem terenu s polovičnim uspjehom. Najprije su uvjerljivo, rezultatom 4:1 pobijedili ekipu STK Sveta Nedelja-Novaki te tako upisali izrazito važne bodove za nastavak natjecanja. No, u drugom susretu dana nisu uspjeli upisati novu pobjedu pošto je ekipa STK Samobor bila bolja i otputovala sa pobjedom od 4:2. Slijedi posljednje kolo jesenskog dijela natjecanja u kojem će STK Jaska na gostovanje u Pulu kod STK Pula 2 i u Rijeku kod STK Srdoči.

Boris Crnilo

TAGOVI | STK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!