Usvojen financijski plan i plan rada Sportske zajednice za 2018.

22.12.2017. U četvrtak 21. prosinca u Centru za kulturu održala se sjednica Skupštine Sportske zajednice grada Jastrebarskog na kojoj su predstavnici klubova usvojili financijski i plan rada za iduću godinu


Na zadovoljstvu svih prisutnih, sjednica je trajala neuobičajeno kratko s obzirom kako su iste prijašnjih godina znale trajatI i po nekoliko sati. Na dnevnom redu od 10. točaka našlo se nekoliko tehnički stvari koje su se morale usvojiti na Skupštini.
Osim usvojene dopune Statuta po pitanju obavljanja gospodarske djelatnosti Zajednice, skupštinari su također usvojili i dokument Smjernice za donošenje kriterija i dodjelu financijskih sredstava članicama SZGJ za razdoblje 2018 – 2019. godine. Naime, isti je po prvi puta usvojen prošle godine samo za 2017. godinu, te se pokazao kao kvalitetan način na kojim se temelji raspodjela financijskih sredstava klubovima s obzirom na kategorizaciju sportova

Predsjednik Zajednice, Domagoj Šlat, informirao je Skupštinare o prestanku postojanja članice Teniski klub Jastreb, te na kraju predstavio Plan rada i Financijski plan za 2018. godinu.  

Skupština je bez rasprave jednoglasno prihvatila i usvojila Plan rada i Financijski plan za sljedeću godinu. Nakon raspisanog javnog poziva, provesti će se postupak gdje će Komisije svih kategorija sportova dostavit prijedloge raspodijele sredstava Upravnom odboru i Skupštini, koja će se sastati ponovno u veljači kada će ujedno biti i izvještajna Skupština.Za kraj predsjednik Domagoj Šlat, zaželio je svima Sretna Božić i uspješniju Novu godinu sa željama da se ostvare svi osobni i poslovni planovi.
M.G.

TAGOVI | SZG Jastrebarsko

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!