Usvojena kategorizacija i smjernice za financiranje sportskih klubova

29.12.2016. Skupština Sportske zajednice grada Jastrebarskog usvojila je sinoć prvi dokument u svojoj povijesti koji će vrednovat rad udruga i regulirat način raspodijele financijskih sredstava članicama Zajednice


Na prijedlog Upravnog odbora Zajednice, članice su izglasale navedeni dokument s 26 za, 3 suzdržana glasa, te tako prihvatile prijedlog koji definira način i po kojim kriterijima će se vršiti raspodjela financijskih sredstava namijenjene klubovima. Usvojenim dokumentom riješen je dio problema koji je godinama bio kamen spoticaja u Zajednici, a odnosi se na visinu sredstava koliko je koja udruga sufinancirana od strane Zajednice.

Cilj Upravnog odbora je također kroz ovaj dokument uključiti udruge više u rad Zajednice kako bi sa svojim prijedlozima i aktivnostima pomogle u razvoju sporta na području grada Jastrebarskog.

Na sjednici je također usvojen financijski plan, te plan rada za sljedeću godinu. Financijski plan iznosi 1.370.000 kn, a usvojeni plan rada prilično je ambiciozan s obzirom na problematiku Zajednice koja je riješena u 2016. godini.
Također, usvojen je i prijedlog visine članarine,koje će članice Zajednice plaćati na razini godine. Visina je simbolična, a kreće se od 100,00 do 400,00 kuna za pojedine članice, ovisno u kojoj se grupi, kategorizacije sporta nalaze.
M.G.

TAGOVI | Sportska zajednica Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!